Karneyi Alan ANKAmall’a Koşacak

ANKAmall, küçük ziyaretçilerini yine dopdolu bir tatil programı ile karşılıyor. Yıl boyunca eğitimlerine devam eden minikler, ANKAmall etkinlikleri ile yorgunluklarını atacak. 1. Katta kurulan Niloya Evi, 13.00-17.30 saatleri arasında farklı atölyelere ev sahipliği yapacak.

Konserlerle tatile renk katan Niloya, 06 ,07,12,13 ve 14 Haziran tarihlerinde 3 konser; diğer günlerde de tek konser verecek.

Minikler Niloya etkinlikleri ve konserleri ile harika vakit geçirirken Geronimo sürprizi ile de unutulmaz bir tatil yaşayacak. Daha önce de kurulan ve çocukların büyük ilgisi ile karşılanan Geronimo Kızılderili Kampı yeniden çocuklarla buluşacak. Kızılderili Kampında yüzleri boyanan çocuklar otantik giysiler giyerek kampa girecek, davul çalma, at binme, çamur atölyesi, balık tutma, top atma ve Kızıl Boğa ile fotoğraf çektirme gibi Kızılderililerin yaşam etkinliklerini temsil eden alanlarda farklı bir deneyim yaşayacak.

ANKAmall, karne hediyesini de unutmuyor. Kurulan karne ağacına karnesini asan çocuklar birbirinden renkli hediyelerin de sahibi olacak.

PAYLAŞ
Önceki HaberArmada AVM ve Brisa’dan Çevreci Proje
Sonraki HaberBorusan Oto’dan Ankara’da Elektrikli Atağı
Çankaya Üniversitesi İşletme (Burslu) bölümünden 2008 yılında şeref öğrencisi olarak mezun oldu. 6 ay Universita Degli Del Molise (Campobasso, İtalya)'de eğitim aldı. 2008 yılından itibaren Ansolon Medya'nın çeşitli birimlerinde görev aldı. 2014 yılının ikicni yarısından itibaren AnkaraSosyete.com un da içinde bulunduğu Ansolon Medya yayınlarının Editörlüğünü yapmaktadır. Kıymet Ruşitler evli ve bir çocuk annesidir.