Yeni Vizyona Girenler – 14.09.2007

Bu hafta vizyonda 5 yeni film var. Sırasıyla Av Partisi, Çık Aramızdan, En Uzun Gece, Goya’nın Hayaletleri ve Pinokyo: Yeni Macera.

Goran Kostic, Richard Gere, Terence Howard ve Diane Kruger’ın başrollerini paylaştığı Av Partisin’de tecrübeli ama gözden düşmüş bir gazeteci ile mesleğe yeni başlamış genç bir gazeteci, yanlarına işinde çok iyi olan bir kameramanı da alarak tamamen kişisel çabaları ila Bosna’ya, savaşın bir numaralı suçlularından Radovan Karadzic’i aramaya giderler. Fakat bu ülkede atacakları her adım, büyük tehlikeler içermektedir. Çık Aramızdan’da ise ünlü şarkıcı Robbie Williams ve Mandy Moore başrolü paylaşıyor. Ben ve Sadie sonsuza dek mutlu yaşayacaklarına dair birbirlerine söz vermek için sabırlanan bir çifttir. Evlenmek için herşeyleri hazırdır. Aşk, aile desteği, maddi koşullar, kısacası herşey mükemmel görünse de hiç hesaba katmadıkları bir sorunla karşılaşırlar.

Josh Sternfeld’in yönettiği En Uzun gecenin konusuna gelince; Jim Winters için karısını kaybetmek büyük bir yıkım olmuştur. Yokluğunda kendisini sessiz bir hayatın içine hapseder. Başarılı bir bahçıvan olarak toprakla olan meşgalesi tek avuntusudur. Bu sakin yaşamda onu üzmeye devam eden tek şey ise oğullarıdır.

Goya’nın Hayaletlerinde ise Starwars’ın Amidalası Natalie Portman başrolde. Lorenzo, 1700’lerin sonunda İspanya’nın en ünlü ressamı olarak Kral IV Carlos’un himayesinde sanatının en başarılı eserlerini vermektedir.

İlham perisi olarak kabul ettiği güzeller güzeli Inés, Engizisyon Mahkemesi ve bu mahkemenin kararlarına gizliden gizliye etkide bulunan rahip Lorenzo tarafından ahlaksızlık ve toplum değerlerine karşı gelmekle suçlanınca Goya, Inés’in bağışlanması için büyük bir savaş verecektir.

Pinokyo’nun konusuna gelince; Hünerli elleri ile tam bir kukla ustası olan Geppetto Usta’nın en sevdiği kuklası, elleri ile hayat verdiği Pinokyo’dur. Arkadaşları gibi okula gidip oyunlar oynasa da, Pinokyo’yu diğerlerinden ayıran bir özelliği vardır.

PAYLAŞ
Önceki HaberYAKINLAŞ
Sonraki HaberPapa Eve Dönüyor
AnkaraSosyete.com 2002 yılının Mart ayında yayın hayatına başladı. Internet yayıncılığının emekleme yıllarında hem internet reklamcılığına hem de Ankara gece hayatına damgasını vurdu. 2005 yılında Türkiye'nin 75. 2006 yılında 173. 2008 yılında ise 251. en çok ziyaret edilen sitesi oldu ( kaynak: alexa). 200 000 e yakın Ankaralı'yı fotoğraf karesine sığdıran AnkaraSosyete.com 12 yılda yüzlerce partiye ev sahipliği yaparken milyonlarca ziyaretçiyi de web sitesinde ağırladı. AnkaraSosyete.com ilk günkü heyecanı ile Ankaralılara hizmet vermeye devam etmektedir.