GEÇMİŞE KALDIRILAN KADEHLER MAZİ RESTAURANT

Geçtiğimiz şubat ayında Gaziosmanpaşa’da kapılarını açan Mazi Restaurant, konuklarına geniş menüsündeki yemekleri ile adeta bir lezzet şöleni yaşatırken aynı zamanda dekorasyonu ve müzikleri ile de bir nostalji yolculuğuna çıkarıyor. Yaz aylarında küçük, şirin bahçesinde konuklarını ağırlayan Mazi, Gaziosmanpaşa’da sımsıcak bir meyhane atmosferi vadediyor…

LEZZET ŞÖLENİ

Şubat ayında Gaziosmanpaşa Rabat Sokak’ta hizmet vermeye başlayan Mazi Restaurant, geniş menüsü ve özgün lezzetleriyle öne çıkıyor. Sıcak et yemeklerinden balık çeşitlerine, geniş ara sıcak seçeneklerinden ağırlıklı olarak zeytinyağlı olan 15 farklı mezesi ile konuklarına lezzet şöleni yaşatan Mazi’de yemekler büyük beğeni topluyor.

NOSTALJİK ATMOSFER

Leziz menüsünün yanı sıra sıcak atmosferi ile konukların kendilerini evlerinde gibi hissetmelerini sağlayan Mazi, dekorasyonu ve müzikleri ile de müşterilerini keyifli bir nostalji yolculuğuna çıkarıyor. Duvarlardaki plak kapakları ve çalan en güzel 45’liklerle unutulmaz akşamlar vadeden Mazi, konsepti ile Başkent’e yepyeni bir soluk getirmeyi hedefliyor.

Cuma ve Cumartesi akşamları canlı fasıl eşliğinde ‘geçmişe kaldırılan kadehlerin’ en keyifli adresi Mazi Restaurant’ta rezervasyon için: 0312 447 87 00

PAYLAŞ
Önceki HaberKorku Dolu Bir Film Geliyor
Sonraki HaberAnkamall’dan Hamburg’a Uzanan Bale Adımı
Çankaya Üniversitesi İşletme (Burslu) bölümünden 2008 yılında şeref öğrencisi olarak mezun oldu. 6 ay Universita Degli Del Molise (Campobasso, İtalya)'de eğitim aldı. 2008 yılından itibaren Ansolon Medya'nın çeşitli birimlerinde görev aldı. 2014 yılının ikicni yarısından itibaren AnkaraSosyete.com un da içinde bulunduğu Ansolon Medya yayınlarının Editörlüğünü yapmaktadır. Kıymet Ruşitler evli ve bir çocuk annesidir.