FLYRIDE SİMÜLASYON UÇAĞI ANKARA’YA İNDİ

AnadoluJet, 3 Nisan-15 Haziran süresince özel simülasyon uçağı Flyride ile AnkaMall Alışveriş Merkezi’nde ziyaretçilere benzersiz bir deneyim yaşatıyor.

Özel olarak dizayn edilen uçak şeklindeki simülasyon aracı içerisinde, 26 yolcu 14 dakika süresince İstanbul Tarihi Yarımada, Bursa Ulu Camii, İzmir Efes Antik Kenti, Adıyaman Nemrut Dağı, Trabzon Sümela Manastırı gibi İstanbul’un ve Anadolu’nun tarihi ve turistik noktalarını üç boyutlu ve gerçek gökyüzü çekimleri ile izleme şansına sahip oluyor.

İstanbul ve Türkiye olmak üzere iki ayrı tur seçeneği bulunan simülasyon programında katılımcılar hem şehirler ve tarihi yerler hakkında bilgi alıyor hem de unutamayacakları görsel bir şölen ve özel teknikler ile geliştirilmiş rüzgar, yağmur, titreşim efektleriyle üç boyutlu deneyim yaşıyor.

PAYLAŞ
Önceki Haber1 Mayıs 2015 Fotoğrafları Galeri de
Sonraki Haber18. Uluslararası Ankara Caz Festivali Başladı
Çankaya Üniversitesi İşletme (Burslu) bölümünden 2008 yılında şeref öğrencisi olarak mezun oldu. 6 ay Universita Degli Del Molise (Campobasso, İtalya)'de eğitim aldı. 2008 yılından itibaren Ansolon Medya'nın çeşitli birimlerinde görev aldı. 2014 yılının ikicni yarısından itibaren AnkaraSosyete.com un da içinde bulunduğu Ansolon Medya yayınlarının Editörlüğünü yapmaktadır. Kıymet Ruşitler evli ve bir çocuk annesidir.