2004 Türkiye Off-Road Şampiyonasının İLK SONUÇLARI

İSOFF tarafından organize edilen ve 22 Şubat 2004 Pazar günü koşulan yarışta, start alan 23 ekipten ancak 7 Ekip finiş çizgisine ulasabildi. N1Â’de 12 Ekipten sadece 2Â’si yarış bitirebilirken, N2Â’de katilan 11 Ekibin 5Â’i yarışı sonuçlandırdı.

18 kilometrelik parkurda organize edilen yarış saat 11.00Â’de start alarak 4 Etap halinde koşuldu. Haftalardır TürkiyeÂ’yi terk etmeyen yoğun kar yağışı orman içi yollarda kosulan parkuru çok ağırlaştırınca katılan ekiplerin çoğu yarış sırasında problem yaşadı. Ar Racing Off-Road’taydı

Beta ve KYO sponsorluğunda Türkiye Off-road şampiyonasına katılan Ar Racing takımı, Ertan Nacaroğlu ve co-pilot Ömer Ercan’ la üstün bir performans sergilerken, etaba göre beklenmedik bir süratle start alarak dikkat çekti. Teknik bir arıza sonucu yarışı tamamlayamayan Ar Racing takımı izleyenlere keyif verdi

N1Â’de birinci Off-Road Masters Group adina Suzuki Samurai ile yarisan Cevat Cengiz – Arda Altuntas olurken N2Â’de Mitsubishi Pajero ile yarisan Kenan Çarpisantürk-Kemal Yilmaz birinci oldu.

GENEL KLASMAN
N1
1. Cevat Cengiz-Arda Altuntas Suzuki Samurai
2. Ibrahim Bükücü-Ismail Bükücü Suzuki Samurai

N2
1. Kenan Çarpisantürk-Kemal Yilmaz Mitsubishi Pajero
2. Günes Top-Ilyas Sönmez Mitsubishi Pajero
3. Erdal Akdogan-Cem Sezgin Mitsubishi Pajero

Türkiye Off-Road Şampiyonasının bundan sonraki ayağı KocaeliÂ’nde 6 – 7 Mart tarihinde start alacak.

PAYLAŞ
Önceki HaberOscar heyecanı naklen!..
Sonraki HaberBAŞKENTTE YILDIZLI GECE…
AnkaraSosyete.com 2002 yılının Mart ayında yayın hayatına başladı. Internet yayıncılığının emekleme yıllarında hem internet reklamcılığına hem de Ankara gece hayatına damgasını vurdu. 2005 yılında Türkiye'nin 75. 2006 yılında 173. 2008 yılında ise 251. en çok ziyaret edilen sitesi oldu ( kaynak: alexa). 200 000 e yakın Ankaralı'yı fotoğraf karesine sığdıran AnkaraSosyete.com 12 yılda yüzlerce partiye ev sahipliği yaparken milyonlarca ziyaretçiyi de web sitesinde ağırladı. AnkaraSosyete.com ilk günkü heyecanı ile Ankaralılara hizmet vermeye devam etmektedir.