Yaşamın Tüm Renkleri Park MOZAİK’te…

Türkiye’de inşaat sektörünün öncü iki büyük firması TEPE İnşaat ve MESA Mesken, Park MOZAİK için bir araya geldi. Park MOZAİK, benzersiz peyzajı ve konforlu evleriyle Eskişehir yolu Yaşamkent’te özlenen bir yaşam kalitesini Ankaralılar’la buluşturacak.

Tüm projelerinde insanı ve yaşam kalitesini önceliklerinin ilk sırasına koyan TEPE İnşaat Sanayi A.Ş. ve MESA Mesken Sanayi A.Ş. şimdi de yeşil alanı ve yaşam kalitesini esas alan tasarımıyla öne çıkan Park MOZAİK’i Başkent’e armağan ediyor.

Park MOZAİK’i bölgesindeki projelerden ayıran en önemli özelliği, ince bir zevkle tasarlanmış peyzajı… Toplam 75 bin metrekarelik bir alan üzerine inşa edilecek olan proje, geniş alanın verdiği avantajı, ayrıcalıklı bir peyzajla kendisini gösteren yeşil alan ve incelikle düşünülmüş sosyal mekanlar sunarak değerlendiriyor. Araç trafiğinin yer altına alınmış olması, sitedeki yeşil alanların artmasına ve köklü ağaçların dikilebilmesine imkan sağlıyor.

Park MOZAİK bir mahalle dokusu oluşturacak şekilde tasarlandı. Bir meydan etrafında dağılan sokaklar ve evler, komşuların yürüme mesafesinde meydanlarda buluşmasına, nitelikli, huzurlu ve sakin bir atmosfer içinde yaşamalarını mümkün kılıyor.

Site girişinde gelenleri karşılayan Park MOZAİK Meydanı, site sakinlerini içeride hangi renklerin beklediğine ilişkin ilk ipuçlarını veriyor. Ailece vakit geçirmenin tadı bu meydanı çevreleyen yeşil alan ve sosyal mekanlarda çıkıyor. İçinde maket yelkenlerin yüzdürülebileceği dev süs havuzunun hemen yanında, çocuk parkının çok ötesinde tasarlanmış bir macera adası bulunuyor. Anfi tiyatronun yanında, piknik, şenlik ve hatta yazlık sinema olarak kullanılabilecek dev yeşil alan ise şehir karmaşasından uzak bir yaşamı tercih edenlere Park MOZAİK’i seçmiş olmanın keyfini yaşatıyor.

Site boyunca, blokların tam ortasında yer alan ve her biri farklı konseptlere göre düzenlenen meydanlar ise Park MOZAİK sakinlerinin buluşma noktaları olacak.

Siteyi çepeçevre saran yol dışında Park MOZAİK içerisinde araç trafiği olmayacak. Çocuklar, arabasız ve yeşil alanlarla dolu bir sitede istedikleri gibi vakit geçirirken, aileleri de etrafı çevrili ve 24 saat güvenlikli sitede çocuklarının güvende olduğunu bilmenin huzurunu yaşayacak.

Park MOZAİK’te kule blokların altında, içinde fitness salonu, yaz aylarında açık havada güneşlenme keyfi sunan kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu ve sauna yer alan 2.000 metrekarelik bir sosyal tesisi bulunuyor. Park MOZAİK sakinlerine özel olan bu tesis hem hafta içi hem de hafta sonu ailece vakit geçirmenin en eğlenceli ve sağlıklı yolu olacak.

Park MOZAİK’te konutlar güneydoğuya yönelen bir arsada, güneşi bol, sakin ve geniş bir düzlüğe bakıyor. Park MOZAİK hem şehir dışında yaşamak isteyenlere ayrıcalıklı bir yaşam hayali sunuyor hem de elverişli konumu, şehrin tüm olanaklarından en kısa sürede yararlanabilme imkanı sağlıyor. Bölgesinde yer alan özel okul, devlet okulu ve hastanelere birkaç dakika uzaklıkta yer alan Park MOZAİK’te, metro ve yeni yapılan anayollarla da şehir merkezine kolayca ulaşmak mümkün…

Park MOZAİK’te 3’ü kule ve 10’u yatay olmak üzere, toplam 13 blokta, 885 konut bulunuyor. Park MOZAİK, büyüklükleri 92 ile 240 metrekare arasında değişen 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 dubleks ve 6+1 dairelerle farklı ihtiyaçlara göre seçenekler sunuyor. Kule blokları tercih edenler panoramik manzaranın tadını çıkarırken, çift cepheli tasarlanan yatay bloklarda yaşayanları ise, önde yeşilin huzuru; arka cephede suyun coşkusu selamlıyor. 180 adet araçlık açık otoparkın yanı sıra, yeşil alanların altına inşa edilen 1.270 araçlık kapalı otopark, sitede yaşayanların kolaylıkla ulaşılabileceği bir konumda bulunuyor.

Tamamı üç yılda tamamlanacak olan Park MOZAİK’in ilk etabı sahipleriyle 2016’da buluşuyor.

PAYLAŞ
Önceki HaberGÜNEŞ KREMİ KULLANIMINDA 10 PÜF NOKTASI
Sonraki HaberMeşrep Meyhane
Çankaya Üniversitesi İşletme (Burslu) bölümünden 2008 yılında şeref öğrencisi olarak mezun oldu. 6 ay Universita Degli Del Molise (Campobasso, İtalya)'de eğitim aldı. 2008 yılından itibaren Ansolon Medya'nın çeşitli birimlerinde görev aldı. 2014 yılının ikicni yarısından itibaren AnkaraSosyete.com un da içinde bulunduğu Ansolon Medya yayınlarının Editörlüğünü yapmaktadır. Kıymet Ruşitler evli ve bir çocuk annesidir.