GORDİON’DA ÜNLÜLERLE MODA RÜZGÂRI ESTİ

Bu sene 5 yaşına giren Ankara’nın en önemli alışveriş merkezlerinden biri ve buluşma noktası olan Gordion Alışveriş Merkezi, ünlü manken ve konukların katılımıyla Fashion Weekend düzenledi.

Londra’da aldığı moda eğitimi sonrasında Türkiye’ye dönen ve Türkiye’de moda ikonu olarak anılan Eda Taşpınar, 20 Eylül Cumartesi günü Gordion AVM’ye konuk oldu. Taşpınar, Fashion Weekend etkinlikleri kapsamında moda ve yeni trendler hakkında özel bir söyleşi gerçekleştirdi. Gordion ziyaretçileri ile selfie çeken Eda Taşpınar sıcak ve samimi tavırlarıyla herkesin ilgisini topladı.

21 Eylül Pazar günü isenGordion’da kurulan podyuma eski ve yeni efsaneler çıktı. ‘2014 sonbaharı ve 2015’ konseptiyle sunulan özel defilede ünlü mankenler Didem Soydan, Sema Şimşek, Merve Büyüksaraç ve Begüm Özbek, izleyenleri profesyonellikleri ve güzellikleriyle kendilerine hayran bıraktı.

Gordion AVM’de Fashion Weekend’in son etkinliği, Ayşe Hatun Önal konseri oldu. Genç şarkıcı, başta yaza damgasını vuran şarkısı ‘Çak Bir Selam’ ı söyleyerek ziyaretçileri coşturdu. Yeni çıkacak olan şarkısını da ilk kez Gordion’da söyleyen Ayşe Hatun Önal sevenlerine müzik ziyafeti verdi.