
Cumartesi günü başkent Ankara oldukça renkli bir gece geçirdi. Kubbe Restoran’da Işın KaracaÂ’nın sahne aldığı geceye Siya Club, Fish&Sea ve Cakkıdı ClubÂ’un açılışları damgasını vurdu.
Saatler 16:00Â’ı gösterdiğinde ÜmitköyÂ’de bulunan Fish&Sea RestaurantÂ’ın açılış kokteyli ile başladı Cumartesi gecesi. Açılış kurdelesinin kesilmesiyle başlayan kokteyle katılan ünlü mankenler Meral Kaplan, Simge Tertemiz ve Yeliz Öney, davetlilerin ilgi odağı … …oldu. Atakule de bulunan Kubbe RestaurantÂ’da sahne alan Işın Karaca, Cuma gecesinde de olduğu gibi sevenlerine doyumsuz Ankara manzarası eşliğinde şarkılarını seslendirdi. Geç saatlere kadar devam eden gecede Işın Karaca, kendisini izlemeye gelenlere mükemmel bir davul şov yaptı.
Arjantin CaddesiÂ’nde ise Nyx, oldukça kalabalık bir gece geçirirken, Las ChicasÂ’ta ise Oktay ÜnsalÂ’a hazırlanan muhteşem bir doğum günü partisine ev sahipliği yaptı.
Bestekar Sokak, Cumartesi gecesi SiyaÂ’nın açılışı ile renklendi. Alışılmadık dekoru, tarzı ve yepyeni hizmet anlayışı ile başkentli eğlenceseverlere kapılarını açan SiyaÂ’nın açılış hostesliğini ünlü mankenler Simge Tertemiz ve Meral Kaplan yaptı. Ankara gece hayatına “Merhaba” diyen bir diğer gece kulübü ise Çakkıdı Club, oldu. Tunus CaddesiÂ’nin hareketli mekanları ise Pop Star ÖzerÂ’in sahne aldığı Pruva ile Gate 66Â’ydı. Cuma gecesine göre çok daha kalabalık bir gece yaşayan Salata Nenehatun ve Pop Star Aydan ile son gecesini geçiren City VoiceÂ’da eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti.
AÂ’dan ZÂ’ye” isimli TV Programının vokalı olan DehaÂ’nın ilk kez sahne aldığı VodkaÂ’da da eğlence doruk noktadaydı. Mum RestoranÂ’da Erdinç ve Ebru ikilisi ile, sahip olduğu oldukça elit müşteri kitlesini eğlendirmeye devam etti. Henüz bir gün önce açılış yapan SunsetÂ’in sahnesinde ise Ankaralılar’ın en gözde solistlerinden Ercan vardı. Mekandaki tek sorun ise locaların önüne gelen bistroların düzenli dizilmemesi oldu.
Kalabalığın giriş merdivenlerine kadar taştığı MischaÂ’da ise eğlence son sürat devam ediyordu. Dekorunda yeni değişiklikler yapan MeyhaneÂ’de ise duvara yansıtılan sinevizyon gösterisi ortama biraz daha hareketlilik katıyordu.