25 Nisan 2008 Haftası Vizyona Girenler

Bu hafta vizyona tam sekiz film birden girdi. Komedi türündeki Çaylak Profesyonel’de Will Ferrrel ve Woody Harrelson başrolleri paylaşıyor. Amerikan Basketbol Birliği’ne bağlı Flint Michigan Tropics takımının koçu Jackie Moon, takım arkadaşlarının NBA’de oynama hayallerini gerçekleştirebilmek için onlara destek verir.

Diğer bir komedi Karanlığın Gölgesi’nde Jean – Marc rüyalarında parlak zırhlı bir şövalye, sahne ve perdenin yıldızı, başarılı bir yazardır. Sürüyle kadın ayaklarının dibine ve yatağına düşer. Gerçekte o hiç kimsedir. Bir devlet memuru, anlamsız bir koca, başarısız bir baba ve gizli saklı sigara içen biri… Jack Black ve Mos Def’in başrollerini paylaştığı Lütfen Baş Sarın’da Başağrılarının sebebi olduğunu düşündüğü bir elektrik santraline sabotaj yapmaya karar veren Jerry, istemeden beyninin manyetik bir güce sahip olmasını sağlar ve bu manyetik güç yüzünden arkadaşının video kaset dükkanındaki kasetlerin yarısından çoğu silinir.

Korku türündeki Ölümün Sesin’de Edward Burns başrolde. Doğaüstü gerilim “Ölümün Sesi”nde bir dizi insan ölecekleri ana ilişkin korkunç cep telefonu mesajları almaktadırlar. Mesajlar silinebilse de, telefon numarası ekranda kalmaktadır.

Vİzyone giren diğer filmler ise Kesişen Yollar, Mevlana Celaleddin-i Rumi: Aşkın Dansı, Suç ve Sokak Dansı.

PAYLAŞ
Önceki HaberTolga Futacı ve Gökhan Türkmen Optimum’da
Sonraki HaberPopstar Alaturka Utku Neşeli Çargah da
AnkaraSosyete.com 2002 yılının Mart ayında yayın hayatına başladı. Internet yayıncılığının emekleme yıllarında hem internet reklamcılığına hem de Ankara gece hayatına damgasını vurdu. 2005 yılında Türkiye'nin 75. 2006 yılında 173. 2008 yılında ise 251. en çok ziyaret edilen sitesi oldu ( kaynak: alexa). 200 000 e yakın Ankaralı'yı fotoğraf karesine sığdıran AnkaraSosyete.com 12 yılda yüzlerce partiye ev sahipliği yaparken milyonlarca ziyaretçiyi de web sitesinde ağırladı. AnkaraSosyete.com ilk günkü heyecanı ile Ankaralılara hizmet vermeye devam etmektedir.