Cuma gecesinin galibi Mirror

Okulların kapanması, havaların sıcaklığı, tatilcilerin Ankara’dan sahil şeritlerine doğru gitmesi ile birlikte Ankara gece hayatı da 27 Haziran 2008 akşamı hız kesti. Haftanın en öne çıkan mekanı Mirror olurken, Ankaralıların vazgeçilmezi olan meyhaneler bu hafta istedikleri sayıda müşteriye ulaşamadılar.

Cuma gecesine muhteşem bir parti ile giriş yapan Mirror, adeta tüm rakiplerini geride bıraktı. Meşrep alıştığımız yoğunluğundan biraz uzak bir geceye ev sahipliği yapsa da mekan Cuma gecesinin en yoğunları arasında ki yerini aldı. Ersan’la yükselişe geçen Liman Meyhane ise Cuma gecesinden umduğunu bulamayan Meyhane, Cilveli ve Firuze saflarına katıldı.

Neşeli Çargah ise bu haftaya gerçekten de ismi gibi neşeli bir giriş yapıyor. Özelikle kalabalık bir gruba ev sahipliği yapan mekan, gecenin iyileri arasında yer alıyor. Arjantin’in yıldızı konumunda olan Las Chicas ise adeta aboneleri olan müşterileri ile geceyi şanslı geçiren mekanlardan oluyor.

Mekanların beklendiği kadar yoğun olmaması akıllarda Ankaralılar nerede eğleniyor sorusunu getirirken sorumuzun yanıtını Salata Mesa’da alıyoruz. Mekan geniş eğlence alanının yanı sıra, kaliteli servisi ve düzeyli personeli ile oldukça yoğun geceler geçirmeye devam ediyor.

Sıradaki durağımız Bilkent’te bulunan ve yazlık mekanlar arasında ilk sıralarda yer alan Margherita oluyor. Mekan da ister havuz başında içkilerinizi yudumlayabilir, isterseniz de bar da club müzik eşliğinde doyasıya eğlenebilirsiniz.

Narquilla ve Taps de Cuma gecesinin sessizliğinden nasibini alan mekanlardan olurken, Satsuma geceye Dj Doruk Ünalçın’ın muhteşem performansı ile merhaba diyor. Birbirinden hareketli miksleri ile mekanda adeta karnaval havası yaratan Dj Doruk, gelecek vaad eden Dj’ler arasında daha şimdiden yerini aldı.

Yoğunluğundan bir an olsun taviz vermeyen Overall ve If ise bu Cuma gecesini de oldukça kalabalık geçiren mekanlar arasında yer aldı. Turumuzun son durağı Salata Nenehatun oluyor. Mekanda durum yine değişmiyor. İçerisi yine tıka basa dolu, eğlence yine en üst seviyede.

PAYLAŞ
Önceki HaberSite tasarımımız yenilendi
Sonraki HaberPerşembe’leri If’te kimler var kimler…
AnkaraSosyete.com 2002 yılının Mart ayında yayın hayatına başladı. Internet yayıncılığının emekleme yıllarında hem internet reklamcılığına hem de Ankara gece hayatına damgasını vurdu. 2005 yılında Türkiye'nin 75. 2006 yılında 173. 2008 yılında ise 251. en çok ziyaret edilen sitesi oldu ( kaynak: alexa). 200 000 e yakın Ankaralı'yı fotoğraf karesine sığdıran AnkaraSosyete.com 12 yılda yüzlerce partiye ev sahipliği yaparken milyonlarca ziyaretçiyi de web sitesinde ağırladı. AnkaraSosyete.com ilk günkü heyecanı ile Ankaralılara hizmet vermeye devam etmektedir.