Melbo ikinci şubesini İzmir 2 Cadde’de açtı

Ankara’nın klasikleşmiş mekanları arasında olan Melbo, ikinci şubesini İzmir 2 Cadde’de geçtiğimiz hafta hizmete sundu. Geleneksel Melbo lezzetini ve eğlencesini bir adım daha ileriye götürerek cafe-bar-resturant üçlemesini aynı mekanda toplayan müessese, iç mekanda da modernliği esas alarak şehrin gürültüsünden uzaklaşmak isteyenlere ferah bir alan sunmuş.

Dünya ve Türk mutfağından seçkin örneklerin bulunduğu menüde fiyatlar her keseye uygun. Cafe bölümünde Latin, chill out ve lounge müziklerinen seçmeleri dinlerken restoran tarafında ise nostaljik pop ile bilinen 45’likleri orijinal seslerinden dinleyebileceksiniz. Akşamları ise rakınızı yudumlarken eski meyhane şarkılarını ve türk sanat müziği ile fasıl keyfini yaşayacaksınız. Merkezde olmasına rağmen otopark sorununun olmadığı mekana rezervasyon yaptırmak için telefon numarası 418 03 63..

PAYLAŞ
Önceki HaberÖmer Danış Snob’ta
Sonraki HaberFoto Galeri Kıpır Kıpır
AnkaraSosyete.com 2002 yılının Mart ayında yayın hayatına başladı. Internet yayıncılığının emekleme yıllarında hem internet reklamcılığına hem de Ankara gece hayatına damgasını vurdu. 2005 yılında Türkiye'nin 75. 2006 yılında 173. 2008 yılında ise 251. en çok ziyaret edilen sitesi oldu ( kaynak: alexa). 200 000 e yakın Ankaralı'yı fotoğraf karesine sığdıran AnkaraSosyete.com 12 yılda yüzlerce partiye ev sahipliği yaparken milyonlarca ziyaretçiyi de web sitesinde ağırladı. AnkaraSosyete.com ilk günkü heyecanı ile Ankaralılara hizmet vermeye devam etmektedir.