Yılın Son Cuma Gecesinde Başkent

2009’a günler kala Ankara geceleri bu yılın son Cuma gecesini geride bıraktı. Oldukça yoğun ve hareketli bir yılı geride bırakan Başkent, açılan onlarca yeni mekanla da oldukça ilgi gördü. Bakalım yılın bu son Cuma gecesini Ankara geceleri nasıl geride bırakmış.

Bu haftaki gece turumuzun startını Kalender Zebra ile veriyoruz. Farabi’de oluşuyla ulaşımda rahatlık sağlarken diğer mekanlara oranla mekanın daha ferah ve aydınlık olması mekanın artılarından. Meşrep Meyhane tüm sene boyunca olduğu gibi bu Cuma da mekanı tam kapasite doldurmayı başarmış. Bu sene hizmete giren Ankaralı eğlenceseverlerin tercihi Liman’da fasıl’ın ardından Kerem’le Pınar’ın sahne performansı ile oldukça hareketli. 2008’in en istikrarlı mekanlarından olan Cilveli ve Müptela aynı yoğunluk ve hareketlilikle geceyi geride bırakırken, Meyhane ve Meze’de de eğlence yine dinmek bilmiyor. Farklı tarzı ve yorumu ile Meyhane’de Ahmet Coşkun ve Aslıhan ön plana çıkarken, Meze’de fasıl keyfi mekanın olmazsa olmazlarından. Müptela Meyhane’nin alt katında bu Cuma gecesi açılışı yapılan ve işletmeciliğini Ankara’nın deneyimli ve genç işletmecilerinden olan Ersin Arslan’ın aldığı Mention, oldukça hareketli bir açılışa ev sahipliği yaptı. Dj Berk Önen’in performans gösterdiği mekan Ankaralı eğlence severlerin göz bebeği olmaya aday.

Başkent’in en canlı ve hareketli mekanlarından olan Satsuma bu Cuma gecesi yine tam kapasite doluydu. Üst katında bulunan 7 adlı mekanı yılbaşı’nda açılacağını bize fısıldayan mekanda canlı müzik ve Dj performansı geceyi renkleniyor. Özellikle geniş alanı ile kalabalık grupların ilgisini çeken Old Mariner uygun fiyatları ve kaliteli servisi ile oldukça ilgi görmekte.

Mesa ve Nenehatun şubeleri olmak üzere Salata Bar Ankara gece hayatının öncülerinden. Sahnesinde ağırladığı ünlülerle ilklere imza atan Salata, AnkaraSosyete.com Foto Galeri’mizde bulunan liderliğini bu senede kimseye kaptırmıyor. 2008 yılının en hareketli caddesi haline gelen Park Caddesinin yeni mekanlarından olan Sortie, caddenin gözbebeği konumunda. Karşısında geçen ay açılışını yapan Lanxx’da hareketli gecelere evsahipliği yapacağa benziyor.

If her zaman olduğu bu Cuma gecesi de Ankara’lılarla dolup taşarken, Gate 66 muhteşem bir parti ile geceye merhaba diyor. 2008’e bomba gibi bir giriş yapan Society ünlü isimlerle adından oldukça çok söz ettirerek Ersan’la yeni yılda da devam diyor.

PAYLAŞ
Önceki Haber7 Yılbaşı’nda Açılıyor
Sonraki HaberYeni Yıl Öncesi Ankara Geceleri
AnkaraSosyete.com 2002 yılının Mart ayında yayın hayatına başladı. Internet yayıncılığının emekleme yıllarında hem internet reklamcılığına hem de Ankara gece hayatına damgasını vurdu. 2005 yılında Türkiye'nin 75. 2006 yılında 173. 2008 yılında ise 251. en çok ziyaret edilen sitesi oldu ( kaynak: alexa). 200 000 e yakın Ankaralı'yı fotoğraf karesine sığdıran AnkaraSosyete.com 12 yılda yüzlerce partiye ev sahipliği yaparken milyonlarca ziyaretçiyi de web sitesinde ağırladı. AnkaraSosyete.com ilk günkü heyecanı ile Ankaralılara hizmet vermeye devam etmektedir.