State of Play

Başrollerini Ben Affleck, Russell Crowe ve Oscarlı oyuncu Helen Mirren’in paylaştığı Devlet Oyunları -State of Play, Amerikan Kongresi’nde seçimlere hazırlanan yakışıklı üyesi Stephen Collins’in (Affleck) araştırma asistanı ve metresinin vahşice öldürülmesi üzerine arkadaşı araştırmacı gazeteci McCaffrey’nin (Crowe) esrar perdesini aralamaya başlaması ve böylece ülkenin güç dengelerini sarsacak bir tehdit oluşturmaya başlamasını anlatıyor.

Üç boyutlu film teknolojisinin yepyeni örneği Canavarlar Yaratıklara Karşı – Monsters vs Aliens çizgi filminin seslendirmelerini Hollywood’un ünlü oyuncuları olan Reese Witherspoon, House dizisiyle tanınan Hugh Laurie, 24 dizisinin yıldızı Kiefer Sutherland ve Seth Rogen yapıyor.

Peter Sellers’ın oyunculuğu ile efsaneleştirdiği, tahtını Dean Martin’in devraldığı Pembe Panter karakterinin beyazperdedeki uyarlaması olan ‘Pink Panther 2,’ başrollerini Renee Zelweger, Jeremy Irons Ed Harris’in paylaştığı 19.ncu yüzyıl sonlarında Appaloosa kasabasında zalim bir çiftlik sahibini ve kanun adamlarının rolünü anlatan ‘Kanun Benim’ izleyebileceğiniz filmler arasında. Son dönemde medyada tartışma yaratan Mahsun Kırmızıgül imzalı ‘Güneşi Gördüm’ ve Tarık Akan’ın oynadığı ‘Deli Deli Olma,’ vizyondaki Türk filmleri arasında.

PAYLAŞ
Önceki HaberKalender Zebra 18 Nisan 2009
Sonraki HaberSalata Ayrıcalıklar Dünyası
AnkaraSosyete.com 2002 yılının Mart ayında yayın hayatına başladı. Internet yayıncılığının emekleme yıllarında hem internet reklamcılığına hem de Ankara gece hayatına damgasını vurdu. 2005 yılında Türkiye'nin 75. 2006 yılında 173. 2008 yılında ise 251. en çok ziyaret edilen sitesi oldu ( kaynak: alexa). 200 000 e yakın Ankaralı'yı fotoğraf karesine sığdıran AnkaraSosyete.com 12 yılda yüzlerce partiye ev sahipliği yaparken milyonlarca ziyaretçiyi de web sitesinde ağırladı. AnkaraSosyete.com ilk günkü heyecanı ile Ankaralılara hizmet vermeye devam etmektedir.