Neredesin Firuze Başkent’te

Bir süredir merakla beklenen yerli yapımlar arasında yer alan; Özcan Deniz, Demet Akbağ ve Haluk Bilginer’in başrollerinde yer aldığı ”Neredesin Firuze” isimli sinema eserinin Başkentteki gala gecesi Armada da yapıldı. Geceye katılan ünlü simalar arasında Film Oyuncuları Özcan Deniz ve Şebnem Dönmez başka olmak üzere bir çok oyuncu yer aldı.

ATO Başkanı Sinan Aygün, Keçiören Belediye Başkanı Turgut AltınokÂ’un da katıldığı gala gecesi kokteylle başladı. Birçok basın mensubunun da katıldığı filmin gala gösterimini izleyen başkentliler ArmadaÂ’dan oldukça memnun, yani filmi beğenerek ayrıldılar.

PAYLAŞ
Önceki HaberPicasso’nun tablosu internette satışa çıkıyor
Sonraki HaberAnlamlı Sergi
AnkaraSosyete.com 2002 yılının Mart ayında yayın hayatına başladı. Internet yayıncılığının emekleme yıllarında hem internet reklamcılığına hem de Ankara gece hayatına damgasını vurdu. 2005 yılında Türkiye'nin 75. 2006 yılında 173. 2008 yılında ise 251. en çok ziyaret edilen sitesi oldu ( kaynak: alexa). 200 000 e yakın Ankaralı'yı fotoğraf karesine sığdıran AnkaraSosyete.com 12 yılda yüzlerce partiye ev sahipliği yaparken milyonlarca ziyaretçiyi de web sitesinde ağırladı. AnkaraSosyete.com ilk günkü heyecanı ile Ankaralılara hizmet vermeye devam etmektedir.