28.08.2009 Vizyona Girenler

Bu hafta vizyonda 3 yeni film var. Korku – Gerilim türündeki Son Durak serisinin 4’üncü filminde yine heyecan yüksek düzeyde. 3D olarak’da izleyebileceğiniz filmde Krista Allen, Nick Zano ve Shantel VanSanten başrollerde. Nick ve arkadaşları bir hafta sonu araba yarışı seyretmeye gittiklerinde, gözünün önüne birkaç dakika içinde olacak facia canlandığında arkadaşlarını apar topar toplayıp dışarı çıkartır. Arkadaşları ne olduğunu anlayamadan Nick’in öngördüğü olaylar gerçekleşir.Onlar ve orda olması gereken birkaç kişi daha kurtulmuştur. Ama kaderden ne kadar süre kaçabileceklerdir?

Animasyon türündeki Mavi Fil’de ise seslendirmeleri Jeremy Redleaf, Carl Reiner ve Thomas Sharkey üstleniyor. Khan Kluay; ormanın derinliklerinde bağımsızca büyüyen meraklı, yaramaz, genç bir fildir. Kayıp babasına ait doymak bilmez merakının sonucunda maceraya sürüklenir. Göğüs germek zorunda kaldığı zorluklar onu daha güçlü biri yaparken, olaylardan almış olduğu dersler ise onu cesaretli ve gururlu enerjik bir file dönüştürür. Aynı zamanda çok da iyi kalplidir.Bu zorlu yolculuğunda birçok değişik hayvanla karşılaşır ve onların yardımları sayesinde hem bir sürü güçlüğün üstesinden gelir, hem de ileride tüm zamanların en kahraman fili olmasına zemin hazırlar.

Nesli Gölgeçen taafından hayata geçirilen Türk yapımı Son Buluşma’da ise Çorumlu Gazi Ömer Dede, önce Anıtkabir’i, ardından hayatta kalan diğer iki gazi Yakup Satar ve Veysel Turan’ı, hellalleşmek ve yaşanılanları anmak için ziyaret eder. Bu ziyaretlerle kahramanların son buluşması yaşanır ve geçmişe yolculuk yapılır.

PAYLAŞ
Önceki HaberYepyeni Club Geliyor!
Sonraki HaberAnkara Open
AnkaraSosyete.com 2002 yılının Mart ayında yayın hayatına başladı. Internet yayıncılığının emekleme yıllarında hem internet reklamcılığına hem de Ankara gece hayatına damgasını vurdu. 2005 yılında Türkiye'nin 75. 2006 yılında 173. 2008 yılında ise 251. en çok ziyaret edilen sitesi oldu ( kaynak: alexa). 200 000 e yakın Ankaralı'yı fotoğraf karesine sığdıran AnkaraSosyete.com 12 yılda yüzlerce partiye ev sahipliği yaparken milyonlarca ziyaretçiyi de web sitesinde ağırladı. AnkaraSosyete.com ilk günkü heyecanı ile Ankaralılara hizmet vermeye devam etmektedir.