Ipekyol’dan 2014 yazında güç gösterisi

2014 yazı, safarinin lüks yorumu, yazın en uç tatları, sportif siluetler ve marin hareketi ile iddialı bir güç gösterisine dönüşüyor.

Ipekyol 2014 yaz koleksiyonunda; bu yıl öne çıkan trend safarinin etkileri sıkça görülürken, retro stiller, bohem 60’lar ve pastel minimaller de öne çıkıyor. Transparan ve fileli dokuların şekillendirdiği atletik kesimler sezonu açıyor. Dik kumaşlar teknik detaylarla birleşerek minimal siluetleri ortaya çıkarıyor. Yaz sezonunun olmazsa olmazı marin temasından ödün vermeyen İpekyol, aynı zamanda mavinin elli tonuyla nakış ve gold detayları birleştiriyor. Crop yakasız ceketler ve elbiselerde ise 60’lı yılların bohem yaşam biçiminin yansıtan retro desenler yer alıyor. Keten tunikler ve vual gömlekler derin mavi tonlarında uç bir hafiflik sunarken; rahat ve dökümlü bir görünümün anahtar ögelerini uç yaz teması oluşturuyor.

Moda Afrika’nın naturel tonlarının etkisine girerken, safari teması Ipekyol koleksiyonunda lüks yorumuyla yerini alıyor. Sezonun en önmeli renkleri olan siyah ve altın; Ipekyol İlkbahar-Yaz koleksiyonunda hem formal hem de günlük modellere lüks bir hava getiriyor. Monokrom buluşmaların ayakkabı topuklarında olduğu koleksiyonda, çantalar panel dokular ile tamamlanırken siyah ve beyaz renkler ön planda kullanılıyor. Pastel ve sorbet renklerin kesişme noktası Ipekyol loafer’larda neon detaylarla birlikte koleksiyona modern bir görünüm kazandırıyor. Sezonun en flash renkleri olarak ise Mercan tonları ve kobalt mavisi dikkat çekiyor.

img class=”size-auto frame” src=”images/foto/2014/ipekyol1902201403.jpg” /

PAYLAŞ
Önceki HaberIMA 27 Şubat’ta Ankaralı müzikseverler ile buluşuyor
Sonraki HaberŞaziye 20 Şubat 2014
AnkaraSosyete.com 2002 yılının Mart ayında yayın hayatına başladı. Internet yayıncılığının emekleme yıllarında hem internet reklamcılığına hem de Ankara gece hayatına damgasını vurdu. 2005 yılında Türkiye'nin 75. 2006 yılında 173. 2008 yılında ise 251. en çok ziyaret edilen sitesi oldu ( kaynak: alexa). 200 000 e yakın Ankaralı'yı fotoğraf karesine sığdıran AnkaraSosyete.com 12 yılda yüzlerce partiye ev sahipliği yaparken milyonlarca ziyaretçiyi de web sitesinde ağırladı. AnkaraSosyete.com ilk günkü heyecanı ile Ankaralılara hizmet vermeye devam etmektedir.