Ankara’nın Bir Filmi Daha Oluyor

Ankara’da çekilen sinema filmlerine bir yenisi daha ekleniyor. Şimdiye kadar Behzat Ç. Ankara Yanıyor, Uçurtmayı Vurmasınlar, Zübük, Sürü, Aşk Tesadüfleri Sever gibi büyük ses getiren filmlere ev sahipliği yapan Başkent’te, son olarak oyuncu kadrosunda Ali Sunal, Oya Başar, Burak Satıbol, Tuğçe Özbudak ve Sinem Öztürk’ün yer aldığı ‘Yusuf ve Yusuf’ adlı komedi filminin çekimleri yapılıyor.

Çekimleri yaklaşık iki hafta önce başlayan ‘Yusuf ve Yusuf’ adlı komedi filminde çocukluğundan beri otomobil yarışlarına ilgi duyan ve rallici olma hayalleri kuran, ancak hayat şartlarına yenilip Ankara’da dolmuş şoförlüğü yapmaya başlayan Yusuf’un komik hikayesi perdeye taşınıyor.
Yapımcılığını Ali Gündoğdu’nun üstlendiği filmin yönetmenliğini ise ‘Sağ Salim’in de yazarı ve yönetmeni olan Ersoy Güler yapıyor. Yusuf’un aksiyon dolu hikayesinin anlatılacağı ‘Yusuf Yusuf’un kasım ya da aralık aylarında vizyona girmesi bekleniyor.

PAYLAŞ
Önceki HaberBelediye Meclisi Barınak Sorununu Gündemine Aldı
Sonraki HaberRita Ora Addidas İçin Tasarım Yaptı
Çankaya Üniversitesi İşletme (Burslu) bölümünden 2008 yılında şeref öğrencisi olarak mezun oldu. 6 ay Universita Degli Del Molise (Campobasso, İtalya)'de eğitim aldı. 2008 yılından itibaren Ansolon Medya'nın çeşitli birimlerinde görev aldı. 2014 yılının ikicni yarısından itibaren AnkaraSosyete.com un da içinde bulunduğu Ansolon Medya yayınlarının Editörlüğünü yapmaktadır. Kıymet Ruşitler evli ve bir çocuk annesidir.